SEO On Page este procesul de optimizare pentru fiecare element al site-ului pentru a spori vizibilitatea si topul cuvintelor cheie in cautare.

Optimizare SEO On Page este menita sa ajute Google ” bots ” si ” spiders ” sa vada un continut de calitate, cuvinte cheie conexe, precum si o serie de alti factori vitali pentru a face munca lor mai rapida si mai usoara.
Noi oferim specificatii detaliate dezvotatorilor web pentru a spori eficienta robotului Google pe site si pentru a usura citirea si indexarea eficienta a site-ului dumneavoastra.

Arhitectura site-ului

Calitatea continutului web este foarte importanta, motiv pentru care trebuie sa primeasca atentia cuvenita si trebuie creat astfel incat sa incante ochiul utilizatorului, precum si ” Link Authority ” in cadrul site-ului.
Structura interna de link-uri trebuie sa fie conceputa pentru a permite accesul facil la continutul site-ului si pentru a reflecta importanta pagini.Continutul duplicat trebuie sa fie, de asemenea, eliminat pentru a pastra integritatea si relevanta site-ului pe motoarele de cautare.

Site-ul tau motor de cautare

Odata satisfacuti de aspectul site-ului dvs. si de caracteristicile sale interne trebuie sa scoateti in evidenta o navigare clara, oferind link-uri catre cele mai importante parti ale site-ului.
Optimizarea On-Site este un proces complex si tehnic – de exemplu, pentru o pozitie cat mai buna in clasament, Google pune accent pe viteza de incarcare a pagini. Prin urmare, succesul campaniei SEO depinde de optimizarea corecta si stabilitatea platformei de gazduire a site-ului.

Complexitatea Optimizarii SEO On Page

Complexitatea Optimizarii SEO On Page

Optimizarea SEO On Page este foarte complexa si necesita o monitorizare si intretinere constante, aceste lucruri asigurand o evolutie constanta si o performata vizibil mai mare fata de competitorii dumneavoastra.
Practicile SEO oferite de noi implica o multitudine de elemente tehnice de configurare care pot fi optimizate prin pachetele speciale de hosting, denumirea domeniilor, baze de date si Content Management System (CMS).
Este nevoie de un Audit SEO complex pentru a va asigura ca toate partile site-ului dvs. sunt constant actualizate, codul site-ului nu contine erori, iar elementele SEO precum viteza, continutul relevant sau meta-tags sunt intrunite, toate acestea conlucrand la pozitionarea si indexarea corecta a site-ului.
Intelegerea si complexitatea tehnica a website-ului este o specialitate de baza pentru noi avand specialisti bine instruiti, cu un palmares de succes dovedit pe site-uri de mari dimensiuni, complexe din punct de vedere tehnic si o concurenta dificila.