Optimizare SEO Off Page este un aspect foarte important pentru motoarele de cautare care nu vor sa vada doar optimizarea SEO On Page perfecta. Este foarte important sa intelegeti ca a fi un “singuratic” in mediul online nu va ajuta in promovare.
Backlink-urile catre site-ul dumneavoastra va ajuta sa fiti un pion important pentru motoarele de cautare si este bine sa aveti referinte cat mai bune. Reputatia site-urilor partenere au un impact direct in ochii armatei de “bots” si “spiders” ai motoarelor de cautare. Ca si in viata, in spatiul virtual este important pe cine cunosti .

Importanta link-urilor

Mediul online actualizeaza calitatea paginilor web cu o frecventa ridicata, astfel incat orice link partener catre site-ul dvs. trebuie urmarit periodic pentru a va asigura ca nu va declaseaza site-ul.
Algoritmul este in esenta un motor de analiza al link-urilor care atribuie o valoare numerica pentru orice pagina web in functie de volumul, autoritatea si relevanta link-urilor catre pagini .

Link-uri de calitate

Motoarele de cautare vor sa vada ca backlink-urile tale sunt de la parteneri cu relevanta pentru continutul site-ului . Site-urile tinta trebuie sa fie foarte bine cercetate si analizate pentru a determina conformitatea si relevanta acestora.
Avem posibilitatea de a va oferi un proces pentru dezvoltarea link-urilor si de a va construi in timp un nume in domeniul in care activati, bazandu-ne pe cercetare, analiza si experienta.

SEO Off Page pune site-ul intr-o pozitie buna

SEO Off Page pune site-ul intr-o pozitie buna

Avand parteneriate strategice cu marile site-uri si intelegand structura si metodologia lor, avem posibilitatea de a va construi un ” Link Authority ” extrem de puternic care nu sta la indemana oricui, oferindu-va un plus de valoare fata de competitie.