Campaniile Pay Per Click (PPC) sunt modul prin care puteti face vanzari catre milioane de oameni care folosesc motoarele de cautare in fiecare zi si multi dintre ai ar putea cauta produsul sau serviciul dumneavoastra.

Ca si Search Engine Optimization (SEO), campaniile de anunturi PPC apar in paginile motorului de cautare in functie de cautarile utilizatorilor.In momentul in care utilizatorul intra pe anuntul dvs. acesta va fi redirectionat pe site-ul companiei, dar, spre deosebire de SEO, campania de publicitate PPC va genera costuri pe click in functie de piata de unde si denumirea de „Pay Per Click”.

Campaniile PPC au un avantaj distinc, ele pot fi create si afisate live in cateva minute.

campanii ppc

Spre deosebire de o campanie SEO, ale carei costuri pe click sunt „gratuite” si, prin urmare, considerata cea mai rentabila pe termen lung, campania PPC poate fi neproductiva daca nu este gestionata in mod corespunzator.Campania PPC trebuie gestionata cu atentie in mod regulat pentru a tine sub control costul in conformitate cu obiectivele tale, pentru a ramane in partea de sus fata de concurenta si de a raspunde rapid la alte modificari in piata.

Daca nu aveti timp sau resurse pentru a gestiona campanii PPC regulat, va stam la dispozitiile cu specialisti PPC care pot monitoriza si reduce costurile campaniei.