Echipa noastra de auditori va poate efectua un audit seo pentru a defini o strategie de optimizare seo.

Procesul de raportare al auditului include :

– o analiza in ansamblu a continutului si structurii site-ului dvs. pentru a evalua actiunile necasare optimizarii lui in motoarele de cautare
– identificare atat on-page cat si off-page factorii care afecteaza pozitiile de cautare prin oferirea unor solutii pentru rezolvarea si imbunatatirea lor
– la fiecare auditare primiti un raport pentru backlink-uri si o strategie necesara optimizarii site-ului.

audit seo
Prin natura afacerii noastre ne vom concentra pe furniarea unui serviciu personalizat si un tarif flexibil pentru a satisface cerintele clientilor, de obicei constand intr-un abonament lunar si cheltuieli suplimentare pentru dezvoltarea link-urilor.

Motorul nostru de cautare nu are limite, iar cu noi vei avea acces intotdeauna la informatiile de care ai nevoie.

Servicii de optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizarea SEO (Search Engine Optimization) este menita sa perfectioneze vizibilitatea site-ului in rezultatele motoarelor de cautare in functie de diferite cuvinte cheie.

SEO Off Page pune site-ul intr-o pozitie buna

Optimizare Off Page

Avand parteneriate strategice cu marile site-uri si intelegand structura si metodologia lor, avem posibilitatea de a va construi un ” Link Authority ” extrem de puternic care nu sta la indemana oricui.

monitorizare seo on page

Optimizare On Page

Optimizarea SEO On Page este foarte complexa si necesita o monitorizare si intretinere constante, aceste lucruri asigurand o evolutie constanta si o performata vizibil mai mare fata de competitorii dumneavoastra.